خانه / استرالیا / ویزای کار استرالیا – اگر قصد کار در استرالیا دارید حتما بخوانید!

ویزای کار استرالیا – اگر قصد کار در استرالیا دارید حتما بخوانید!

ویزای کار استرالیا

در این بخش میخواهیم در مورد انواع ویزای کار استرالیا صحبت کنیم. و همین طور در ادامه هزینه ویزای کار استرالیا و مدت زمانی که برای گرفتن این ویزا طول می کشد را مورد بررسی قرار میدهیم.

اگر مایل به کار در استرالیا هستید و میخواهید از همان ابتدا ویزای کار استرالیا را دریافت کنید، قبل از درخواست ویزا، باید سوال های زیر را مرور کنید.

ویزای کار استرالیا

چرا می خواهید در استرالیا کار کنید؟

استرالیا سرزمین فرصت های فوق العاده برای کار و زندگی است. شهرهای پر جنب و جوش استرالیا، نرخ اشتغال بالا، چشم اندازهای باورنکردنی و زیبا و بسیاری از این ویژگی ها، میلیون ها نفر از مردم دنیا را برای همیشه به این کشور میکشاند.

آیا برای کار در استرالیا نیازمند ویزا هستم؟

برای زندگی و کار در استرالیا به طور موقت یا دائمی، شما نیاز به درخواست ویزای کار مناسب با شرایط خود در استرالیا دارید که این ویزاها میتواند به دو دسته تقسیم شود:

ویزای مهاجرتی برای افراد متخصص و ماهر :

این نوع ویزا برای کارگران ماهر خارجی است که مهارت هایی را دارا هستند که بازار کار استرالیا به آنها نیازمند است.

ویزای اسپانسر شغلی :

این ویزا برای افرادی است که معیار های مورد نیاز را دارند و توسط یکی از گزینه های زیر حمایت میشوند:

  • یک کارفرمای استرالیایی معتبر
  • یک مقام دولتی و ایالتی
  • یک آژانس دولتی یا ایالتی

الزامات کار در استرالیا چیست؟

الزامات و شرایط کار در استرالیا کاملا بستگی به نوع ویزایی دارد که درخواست می کنید. با این حال، چند مورد کلی در سطر های زیر ذکر شده است:

  1. شما باید کارایی زبان انگلیسی خود را با ارائه ی گواهینامه ی مربوطه، به عنوان مثال امتیاز IELTS،اثبات کنید.
  2. شغلی که برای آن کاندید شده اید و درخواست داده اید باید در لیست شغل های مورد نیاز (SOL) باشد.
  3. شما باید دارای مهارت و تجربه برای حرفه ای که برای آن درخواست داده اید باشید.
  4. مهارت های شما باید توسط یک مقام ارزیابی در استرالیا ارزیابی شود.
  5. باید معیار های مورد نیاز سلامت و شخصیت را دارا باشید .

بنا بر نوع ویزایی که درخواست میکنید ، از معیار های مورد نیاز مطلع خواهید شد .

ویزای کار استرالیا

نحوه درخواست ویزای کار در استرالیا:

درخواست ویزای کاری در استرالیا به صورت زیر است:

ویزای کار استرالیا مهارت شغلی:

اگر علاقه مند به درخواست برای ویزای مهاجرت و مهارت شغلی هستید، باید به صورت آنلاین EOI (Expression of Interest) را در SkillSelect بفرستید.

SkillSelect سیستمی آنلاین برای دریافت و پردازش برنامه های کاربردی برای مهاجرت افراد ماهر در استرالیا است.

پروفایل شما در SkillSelect برای جزئیاتی مانند سن، مهارت ها، تحصیلات، مهارت زبان، و غیره میباشد. اگر پروفایل شما انتخاب شود، می توانید از ایالت استرالیا یا کارفرمای استرالیایی درخواست ویزا کنید .

ویزای کار استرالیا اسپانسر شغلی:

باید برای درخواست این نوع ویزا کسب و کاری در استرالیا داشته باشید و توسط آن حمایت شوید . با این وجود، کارفرمای شما باید یک حامی معتبر باشد.

پس از آنکه کارفرمای شما یک درخواست برای کاندید کردن یا حمایت از شما ارائه کرد شما می توانید یک درخواست برای ویزای اسپانسر شغلی ارسال کنید.

می توانید برای این ویزا به صورت آنلاین درخواست دهید که در آن شماره ی مرجع TRNو شناسه ی درخواست AIDتوسط کارفرما در استرالیا تایید شده است .

هزینه ی ویزای کار استرالیا:

هزینه ی ویزای کار استرالیا کاملا بستگی به نوع ویزایی که درخواست می کنید دارد . همچنین این هزینه ها روزانه تغییر میکند.

از این رو، اگر پس از بررسی هزینه، ویزای خود را درخواست کنید، ممکن است تا زمانی که درخواست شما به مقامات ارسال شود، تغییر کند.

چه مدت طول می کشد تا روند دریافت ویزای کار استرالیا تکمیل شود؟

مدت زمان تکمیل روند دریافت ویزای کار استرالیا بستگی به نوع ویزایی که درخواست میکنید دارد و به عواملی مانند زمان برای تایید جزئیات شما، هر گونه نیاز / توضیح اضافی مورد نیاز دفتر، گواهینامه ها و غیره، بستگی دارد. با این حال، معمولا بین 6 تا 12 ماه کاری طول میکشد .

اقامت استرالیا از طریق کار

گزینه های مربوط به ویزای کار استرالیا :

دسته بندی ویزای مهارت شغلی:

  1. ویزای مهارت شغلی مستقل (زیر رده 189)
  2. ویزای مهارت شغلی برگزیده (زیر رده 190)
  3. ویزای مهارت شغلی منطقه ای (زیر رده 489)
برای مشاهده لیست مشاغل پردرآمد استرالیا در سال 2019 بر روی لینک زیر کلیک کنید

شغل های پردرآمد استرالیا 

دسته بندی ویزای کاری اسپانسر شغلی:

  1. ویزای کاری موقت(متخصص 457)
  2. طرح ویزای کاری کاندید شده از سوی کارفرما (زیر رده 186)
  3. طرح ویزای مهاجرتی حمایت منطقه ایی (زیر رده 187)

از این رو، بسیار مهم است که در مورد انواع ویزاهای کاری اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید مناسب ترین انتخاب را داشته باشید. مجوز کارها به شرح زیر است:

  1. ویزای مهارت شغلی مستقل (زیر رده 189).
  2. ویزای مهارت شغلی برگزیده (190).
  3. ویزای طرح مهاجرت حمایت منطقه ای (187).
  4. طرح ویزای کاری انتخاب نیروی کار از سوی کارفرما (186).
  5. ویزای مهارت شغلی منطقه ای (489).
  6. ویزای استعداد برجسته (124).
  7. ویزای استعداد کسب و کار (دائمی) (132).
  8. ویزا نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری (موقت) (188).
  9. ویزای کار موقت (اقامت کوتاه مدت) (400)
  10. ویزای کار موقت (اقامت طولانی مدت) (401).
  11. ویزای کار موقت (روابط بین الملل) (403).
  12. ویزای برنامه ی ویژه (416) برای کارگران فصلی.
  13. ویزای کارو تعطیلات (417).
  14. ویزای کار موقت (سرگرمی) (420).
  15. ویزای کار موقت (برای افراد متخصص) 457).
  16. ویزای خانوادگی شهروند نیوزیلند (موقت) (461).
  17. ویزای کار و تعطیلات (462).
  18. ویزای تحصیلات تکمیلی افراد متخصص (476).
  19. ویزای موقت فارغ التحصیلی (485).
  20. ویزای خدمتکار Super Yacht (488).
  21. ویزای استعداد برجسته (858).
  22. ویزای مهارت های شغلی منطقه ایی (887).
  23. ویزا نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری (دائمی) (888).
  24. ویزای کسب و کار (طبقه 890).
  25. ویزای سرمایه گذاری (891).
  26. ویزای مالک کسب و کار تحت حمایت دولت / ایالت ( 892).
  27. ویزای سرمایه گذاری تحت حمایت دولت / منطقه (زیررده 893).
  28. ویزای خدمه ی کشتی (زیررده 988).

درخواست ویزای مهارت شغلی و اقامت دایم تحت نظارت کارشناس مهاجرت:

اگر برای ویزای مهارت شغلی استرالیا درخواست می کنید، توصیه می شود که به متخصص مهاجرت به استرالیا مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

تحصیل در استرالیا

اقامت استرالیا

حتما ببینید

زندگی در استرالیا

زندگی در استرالیا – حقایقی در مورد استرالیا که باید بدانید!

در این بخش اطلاعاتی مفید راجع به زندگی در استرالیا به شما می دهیم. سعی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *