خانه / روش های مهاجرت به کانادا / شرایط اقامت کانادا

شرایط اقامت کانادا

شرایط اقامت کانادا :

منبع مطلب ” شرایط اقامت کانادا ” کتاب کانادایی شو است

شرایط اقامت کانادا

شرایط اقامت کانادا : اگر قصد مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت در کانادا را دارید این مطلب را با دقت مطالعه نمایید .

ابتدا باید شرایط مورد نیاز این سیستم را بررسی کنید .
توجه :شرط لازم برای اقدام از این طریق این است که حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز را کسب نمایید .
با توجه به تغییرات احتمالی در امتیاز دهی مطمعن ترین راه برای محاسبه امتیاز سایت سازمان مهاجرتی کانادا است .

لطفا یک کاغذ و خودکار تهیه کنید و امتیاز هر مرحله را بر روی کاغذ بنویسید .

شرایط اقامت کانادا زبان

شرایط اقامت کانادا زبان
شرایط اقامت کانادا زبان

تسلط به زبان حداکثر 28 امتیاز دارد .
این زبان می تواند انگلیسی باشد یا فرانسوی یا هردو

زبان دوم حداکثر 4 امتیاز دارد

بعد از زبان سراغ تحصیلات می رویم

 

شرایط اقامت کانادا تحصیلات

شرایط اقامت کانادا تحصیلات
شرایط اقامت کانادا تحصیلات

میزان تحصیلات حداکثر 25 امتیاز دارد

دقت کنید که اگر مدرک شما خارج از کانادا اخذ شده باشد باید مدرک خود را ارزیابی کنید

• مدرک دکترا 25 امتیاز
• مدرک فوق لیسانس 23 امتیاز
• دو مدرک لیسانس 22 امتیاز
• مدرک لیسانس حداقل سه ساله 21 امتیاز
• مدرک فوق دیپلم دو ساله 19 امتیاز
• مدرک فوق دیپلم یک ساله 15 امتیاز
• مدرک دیپلم 5 امتیاز

شرایط اقامت کانادا سابقه کار

شرایط اقامت کانادا سابقه کار
شرایط اقامت کانادا سابقه کار

شرایط اقامت کانادا سن

شرایط اقامت کانادا سن
شرایط اقامت کانادا سن

حداکثر امتیاز برای سن 12 امتیاز است .

شرایط اقامت کانادا پیشنهاد شغلی در کانادا

اگر یک پیشنهاد شغلی تمام وقت حداقل یک سال از یک کارفرمای کانادایی داشته باشید می تواند برای شما متیاز داشته باشد .حداکثر 10 امتیاز .

شرایط اقامت کانادا انطباق پذیری

اگر شرایط زیر را داشته باشید حد اکثر 10 امتیاز می گیرید

  • شما متاهل باشید و همسرتان نیز قصد دارد با شما به کشور کانادا مهاجرت کند
  •  اگر شما فامیل مقیم در کانادا داشته باشید به خصوص فامیل نزدیک حداکثر 5 امتیاز
  •  اگر سطح زبان همسر شما CB4 باشد یا بالا تر 5 امتیاز
  •  اگر در گذشته شما یا همسرتان یا همس قبلیتان در کانادا محصل بوده اید حداکثر 5 امتیاز
  • اگر در گذشته حداقل یک سال تمام وقت به صورت قانونی در کانادا کار کرده باشید حداکثر 10 امتیاز
  •  اگر همسر شما حداقل یک سال تمام وقت در کانادا کار کرده باشد حداکثر 5 امتیاز

 

شرایط اقامت کانادا جمع بندی

امتیازاتی که بر روی کاغذ نوشته اید را باهم جمع بزنید باید از 67 بیش تر شود در صورتی که از 67 بیش تر شد مراحل را ادامه بدهید در غیر اینصورت به دنبال جمع کردن امتیاز باشید .

دقت داشته باشید دو روش امتیاز بندی داریم یکی از 1200 است و دیگری از 100 در اینجا ما از 100 امتیاز را توضیح داده ایم .

نکات مهم برای کسانی که امتیاز کافی بدست نیاورده اند :
حتما روی سطح زبانتان کار کنید از طریق ورود سریع بدون مدرک زبان امکان پذیر نیست
یکی از روش های بالا بردن امتیاز سابقه کار است سعی کنید سابقه کاریتان را افزایش دهید

دوستانی که بیشتر از 67 امتیاز کسب کرده اند یعنی مجوز ورود به سیستم اکسپرس اینتری را دارند در نتیجه باید وارد سایت سازمان مهاجرتی کانادا شوند و به چند سوال پاسخ دهند در انتها یک کد مرجع نمایش داده می شود حتما از صفحه آخر پرینت بگیرید

لطفا از طریق لینک زیر وارد سایت شده و به سوالات پاسخ دهید .
در این سایت سوالاتی در مورد :

  •  ملیت
  •  سن
  •  توانایی زبانی
  •  اعضای خانواده
  •  تحصیلات
  •  تجربه کاری
  •  جزئیات هر پیشنهاد شغلی

از شما پرسیده میشود که حداکثر 15 دقیقه زمان لازم است .

توجه : اگر با کامپیوتر درحال مطالعه این فایل هستید با فشار دادن دکوه کنترل و کلیک به سایت مورد نظر منتقل می شوید

جهت دریافت آموزش کامل ثبت نام در سایت اداره مهاجرتی کانادا و همچنین آموزش حرفه ایی مصاحبه با مامور اداره مهاجرتی کانادا فایل آموزش جامع مهاجرت به کانادا ( کانادایی شو ) را مطالعه نمایید
جهت دانلود فایل آموزش جامع مهاجرت به کانادا ( کانادایی شو ) بر روی لینک زیر کلیک کنید

دانلود کانادایی شو

 

حتما ببینید

اقامت قانونی کانادا

اقامت قانونی کانادا

اقامت قانونی کانادا اقامت قانونی کانادا :  روش های مختلفی برای دریافت اقامت قانونی کانادا وجود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *