خانه / استرالیا / امتیاز مهاجرت به استرالیا – محاسبه دقیق امتیاز برای مهاجرت

امتیاز مهاجرت به استرالیا – محاسبه دقیق امتیاز برای مهاجرت

در این بخش به بررسی امتیاز مهاجرت به استرالیا می پردازیم. معیار هایی که در امتیاز مهاجرت به استرالیا تاثیر گذار هستند را همگی آورده ایم و به طور دقیق برای هر ویژگی، میزان امتیاز بدست آمده برای آن را در جدول های زیر ذکر کرده ایم.

امتیاز مهاجرت به استرالیا

Skillselect سیستمی براساس امتیازها است، امتیازهایی که متقاضیان برای معیارهای مختلف تا رسیدن به سن کار دریافت میکنند.

متقاضیان باید حداقل 60 امتیاز برای دریافت ویزا به دست آورند. جدول های زیر چگونگی کسب امتیاز در Skillselect را نشان میدهند.

آزمون امتیاز مهاجرت عمومی رایگان استرالیا را انجام دهید تا ببینید آیا شما امتیاز کافی برای گرفتن ویزا را کسب میکنید یا خیر؟

معیار های پذیرش:

  1. شغل انتخاب شده
  2. سن
  3. مهارت در زبان انگلیسی
  4. استخدام افراد متخصص
  5. مدارک تحصیلی
  6. مدارک استرالیا
  7. میزان مطالعه درباره ی منطقه
  8. مهارت در زبان رایج اجتماع
  9. مهارت ها و مدارک تحصیلی همسر یا شریک زندگی
  10. سوابق کاری حرفه ایی
  11. کاندیدها و حامیان مالی (فقط برای زیر کلاس ها 190 و 489)

امتیاز مهاجرت به استرالیا

شغل انتخاب شده:

تا قبل از 1 ژوئیه 2011، به متقاضیان برای یک شغل مشخص امتیازاتی داده میشد. اما اکنون تغییراتی به وجود آمده است. با این حال، متقاضیان هنوز باید با توجه به نوع ویزای خود برای یکی از شغل های موجود در لیست مشاغل استرالیا (SOL) * یا فهرست شغل های دارای اسپانسر (CSOL) انتخاب شوند و همچنین باید مهارت های آنها توسط یک مسئول ارزیابی مورد ارزیابی قرار گیرد.

متقاضیان برای ویزاهای زیر باید یکی از شغل های موجود در لیست SOL را انتخاب کنند :

  • ویزای فارغ التحصیلی موقت ( زیر رده485)
  • ویزای مهارت شغلی مستقل (زیر رده 189)
  • ویزای منطقه ای (زیر رده ی 887)

متقاضیان برای ویزاهای زیر باید یکی از شغل های موجود در لیست(CSOL) را انتخاب کنند:

  • ویزای مهارت شغلی برگزیده ( 190)
  • ویزای مهارت شغلی منطقه ایی (489) کاندید شده یا حمایت شده (489)
  • ویزای موقت کار (افراد متخصص) (457)

امتیاز مهاجرت به استرالیا – سن:

متقاضیان امتیازات خود را بر اساس رنج سنی در زمان درخواست، دریافت میکنند. افراد 25 تا 32 سال بیشترین امتیاز را دریافت میکنند و 45 یا بالاتر از آن هیچ امتیازی دریافت نخواهند کرد.

سن

امتیاز

18-24

25

25-32

30

33-39

25

40-44

15

45-49

0

امتیاز مهاجرت به استرالیا – مهارت در زبان انگلیسی:

اکثر متقاضیان Skillselect باید آزمون بین المللی زبان انگلیسی (IELTS) داده باشند.

کسانی که زبان مادری آنها انگلیسی است و متقاضیانی که دارای مدرک فوق لیسانس (معادل یک مدرک لیسانس استرالیایی یا مدرکی بالاتر) از دانشگاه هایی هستند که زبان اصلی آن انگلیسی است ، نیازی به آزمون IELTS ندارند.

با این حال، برای کسب امتیاز در مهارت های برتر و زبان انگلیسی متقاضیان باید در آزمون IELTS پذیرفته شده باشند.

مهارت در زبان انگلیسی (نمره IELTS)

امتیاز

برتر ( نمره 8 آیلتس یا بیشتر )

20

ماهر ( نمره 7 آیلتس یا بیشتر )

10

شایسته ( نمره 6 آیلتس یا بیشتر )

0

امتیاز مهاجرت به استرالیا – استخدام افراد متخصص:

به متقاضیان برای تجربه ی کاری در یک شغل مشخص که در آن متخصص هستند چه در داخل استرالیا چه خارج از آن امتیازاتی داده میشود.

تجربه باید در حیطه ی شغل انتخاب شده از لیست مشاغل و یا شغلی نزدیک به آن باشد و باید در طول 10 سال گذشته به دست آمده باشد .

امتیازات به طور جداگانه برای تجربه ی به دست آمده در استرالیا و جاهای دیگر داده میشود. امتیازات هر دو جدول می تواند ترکیب شود، اما حداکثر مجموع امتیازات برای هر شغل 20 امتیاز است.

 

مدت زمان استخدام در استرالیا (در ۱۰ سال گذشته)

امتیاز

۱ سال

۵

۳ سال

۱۰

۵ سال

۱۵

۸ سال

۲۰

 

مدت زمان استخدام در خارج از استرالیا (در ۱۰ سال گذشته)

امتیاز

۳ سال

۵
۵ سال

۱۰

۸ سال

۱۵

امتیاز مهاجرت به استرالیا – مدارک تحصیلی:

امتیازات فقط به بالاترین سطح مدرک تحصیلی هر متقاضی داده میشود . به عنوان مثال، اگر متقاضی دارای دو مدرک دکترا و یک مدرک لیسانس باشد، فقط برای دکترا امتیاز داده خواهد شد.

برای دریافت امتیازات، هرگونه مدرک تحصیلی باید مربوط به شغل انتخاب شده باشد و با مدرک تحصیلی استرالیا قابل مقایسه باشد؛ این پروسه معمولا در طول ارزیابی مهارت های متقاضی انجام میشود.

مدرک

امتیاز

دکترا

۲۰

لیسانس یا مدرک کارشناسی ارشد

۱۵

دیپلم استرالیا یا مدرک کسب و کار

۱۰

دستاورد یا مدرک معتبر از مسئول ارزیابی

۱۰

امتیاز مهاجرت به استرالیا – مدرک استرالیا

متقاضیان در صورتی که مدرک خود را از یک موسسه ی آموزشی در استرالیا گرفته باشند، 5 امتیاز دریافت خواهند کرد.

این مدارک باید از یک موسسه استرالیایی در داخل خود استرالیا گرفته شده باشد. دوره تحصیل باید حداقل دو سال طول بکشد.

مدارک استرالیایی

امتیاز

هر مدرک، دیپلم یا مدرک کسب و کار که در استرالیا پس از حداقل ۲ سال تحصیل کسب شده است

۵

امتیاز مهاجرت به استرالیا – تحصیل در متطقه ایی خاص

متقاضیان 5 امتیاز دیگر دریافت میکنند اگر 2 سال تحصیل خود را در منطقه ایی در استرالیا یا در مناطق کم جمعیت و وابسته به شهرها زندگی کرده باشند.

مدرک تحصیلی مناطق خاص

امتیاز

هر مدرک تحصیلی، دیپلم یا مدرک کسب و کار که پس از حداقل ۲ سال تحصیلی در مناطق استرالیا یا مناطق کم جمعیت وابسته به شهر به دست آمده باشد

۵

 

امتیاز مهاجرت به استرالیا – مهارت در زبان رایج در اجتماع :

اگر متقاضیان توانایی ترجمه ی یکی از زبان های رایج در جامعه ی استرالیا را داشته باشند میتوانند 5 امتیاز کسب کنند. این مهارت ها باید توسط اداره ی اعتبار ملی استرالیا برای مترجمان (NAATI) شناخته شده باشد.

مهارت زبان

امتیاز

تعیین سطح مهارت مترجم در زبان رایج در اجتماع توسط NAAT

۵

 

امتیاز مهاجرت به استرالیا – مهارت و مدارک تحصیلی همسر / شریک زندگی:

اگر همسر / شریک زندگی متقاضی جز درخواست ویزا باشد و ساکن یا شهروند استرالیا نباشد، مهارت های آنها می تواند جز مجموع امتیازات حساب شود.

برای به دست آوردن امتیازات، همسر/شریک زندگی باید شرایط اساسی مهاجرت استرالیایی و مهاجرت عمومی (ذکر شده در بالا) را برای سن، مهارت زبان انگلیسی و شغل داشته باشد.

مهارت و مدارک همسر یا شریک زندگی

امتیاز

الزامات اساسی به دست آمده

۵

امتیاز مهاجرت به استرالیا – سوابق کاری حرفه ایی:

متقاضیان همچنین اگر کار حرفه ای خود را در استرالیا در طول 4 سال گذشته انجام داده باشند، 5 امتیاز دریافت خواهند کرد.

یک سال کارحرفه ای، یک برنامه ی توسعه ی حرفه ای سازمان یافته است که ترکیبی از آموزش رسمی و تجربه ی کاری است. کار انجام شده باید در حیطه ی شغل انتخاب شده و یا نزدیک به آن باشد.

سوابق کاری حرفه ای

امتیاز

انجام کار حرفه ای در استرالیا در ۴ سال گذشته

۵

 

امتیاز مهاجرت به استرالیا – اسپانسر و منتخب (190 و 489)

متقاضیان برای ویزای مهارت شغلی برگزیده (190) و ویزای اسپانسر (منطقه ای) (دوره موقت) (489) و مورد حمایت مالی قرار گرفتن از سوی دولت و یا منطقه ایی در استرالیا امتیازاتی دریافت میکنند.

اسپانسر یا منتخب

امتیاز

منتخب توسط دولت یا ایالت تحت نظر برنامه ی مهاجرت برای درخواست ویزای مهارت شغلی برگزیده

۵

منتخب توسط دولت یا ایالت تحت نظر برنامه ی مهاجرت یا اعضای فامیل برای منطقه ی مشخص برای درخواست ویزای اسپانسر

۱۰

متقاضیان باید حداقل 60 امتیاز برای کسب ویزا تحت  نظر برنامه مهاجرت عمومی کسب کنند.

مطالب مرتبط

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به کانادا

تحصیل در استرالیا

ویزای کار استرالیا

 

حتما ببینید

زندگی در استرالیا

زندگی در استرالیا – حقایقی در مورد استرالیا که باید بدانید!

در این بخش اطلاعاتی مفید راجع به زندگی در استرالیا به شما می دهیم. سعی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *