اقامت کانادا

اقامت کانادا : در این مطلب قصد داریم به صورت تخصصی و کاربردی راجع به نحوه اخذ اقامت کانادا آموزش های لازم را ارائه دهیم اگر قصد مهاجرت و اقامت کانادا را دارید این مطلب را هرگز از دست ندهید .

اقامت کانادا

به طور کلی دو نوع اقامت کانادا داریم :

  1. اقامت موقت در کانادا :  این نوع ویزا، ویزای توریستی، تحصیلی و ویزای کار  را شامل می‌شود. دقت نمایید که این نوع ویزا، همان ویزای مولتی کانادا است.
  2. اقامت دائم در کانادا :  دیگر انواع ویزا مانند ویزای شغلی افراد متخصص و ماهر فدرال را در بر می‌گیرد افرادی که قصد اقامت به صورت دائم ( مهاجرت به کانادا ) را دارند باید از این نوع ویزا اسفاده کنند .

اقامت کانادا به صورت دائم 

جهت دریافت اقامت دائم و مهاجرت به کانادا روش های بسیاری وجود دارد  از جمله :

  • اقامت کانادا از طریق کار
  • اقامت کانادا از طریق تخصص
  • اقامت کانادا از طریق تحصیل
  • اقامت کانادا از طریق خوداشتغالی
  • اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت کانادا از طریق روش های استانی
  • اقامت کانادا از طریق خرید ملک
  • اقامت کانادا از طریق اسپانسر
  • اقامت کانادا هنرمندان
  • اقامت کانادا با تولد فرزند
  • اقامت کانادا از طریق ازدواج

این که یک فرد کدام روش را انتخاب کند تا بتواند ویزای دائم کانادا را دریافت نماید کاملا به ویژگی ها و موقعیت متقاضی بستگی دارد .

این ویدیو را حتما ببینید

پیشنهاد ویژه برای متقاضیان  اقامت کانادا به صورت دائم 

قبل از هر اقدامی حتما فایل PDF راهنمای جامع مهاجرت به کانادا ( کانادایی شو ) را دانلود و مطالعه نمایید قطعا با استفاده از آموزش های تخصصی نحوه مهاجرت به کانادا می توانید با کم ترین هزینه ممکن و در اسرع وقت اقامت کانادا را کسب کنید برخی از مطالب این فایل آموزش عبارت است از :

  • ارائه اطلاعات فوق مهم راجع به زندگی در شهر های مختلف کانادا
  • آموزش تصویری و مرحله به مرحله نحوه ثبت نام رایگان در سایت سازمان مهاجرتی کانادا ( جهت درخواست اقامت )
  • آموزش حرفه ای مصاحبه با مامور سازمان مهاجرتی کانادا
  • آموزش نحوه کرایه کردن منزل در کانادا با کم ترین هزینه و بهترین کیفیت
  • آموزش کاریابی و استخدامی مخصوص مهاجران ایرانی در کانادا
  • نکات طلایی مخصوص تازه واردین ایرانی
  • و…

مواکدا توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی این فایل را با دقت ویژه مطالعه نمایید

جهت دانلود این فایل بر روی لینک زیر کلیک کنید :

مهاجرت به کانادا
اقامت کانادا
اقامت در کانادا
این مطلب را از دست ندهید : برای اقامت کانادا چه باید کرد 

اقامت کانادا به صورت موقت 

ویزای موقت کانادا به سه صورت زیر ارائه می گردد:

  1. ویزای یک بار ورود (Single Entry): با این ویزا تنها می توانید یک بار وارد کانادا شوید و پس از خروج از کانادا ویزای شما باطل خواهد شد.
  2.  ویزای چندبار ورود (Entry Multiple): این نوع ویزا اجازه ورود و خروج مکرر به دارنده ویزا می دهد.
    لازم است بدانید؛ دارندگان ویزاهای بالا در هر بار ورود به کانادا اجازه ندارند بیشتر از ۶ ماه در خاک این کشور اقامت داشته باشند و می بایست قبل از مدت تعیین شده از کانادا خارج شوند.
  3.  سوپر ویزا (Super Visa): این نوع ویزا که به ویزای ۵ ساله کانادا نیز معروف است برای افرادی صادر می شود که نیاز دارند بیش از ۶ ماه در خاک کانادا اقامت داشته باشند.
نکته :  توجه داشته باشید که؛ سوپر ویزا معمولا برای والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ افرادی که اقامت دائم و یا موقت کانادا دارند صادر می گردد. اعتبار این ویزا ۵ ساله بوده و دارنده این ویزا می تواند در هربار ورود به کانادا تا ۲ سال در این کشور بماند.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت کانادا به صورت موقت 

  • اصل و کپی رنگی پاسپورت جدید با حداقل ۱ سال اعتبار (صفحه مشخصات فردی و صفحات حاوی ویزاها)
  • اصل پاسپورت قدیمی و کپی رنگی تمام صفحات حاوی ویزاها
  • ۲ قطعه عکس رنگی زمینه روشن (سایز ۴.۵×۳.۵)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • مدارک میزبان
  • تکمیل فرم سفارت کانادا (این فرم پس از عقد قرارداد توسط متخصصان این بخش با دقت تکمیل خواهد شد)
  • ۱۸۵ دلار جهت واریز وجه سفارت

مدارکی که نیاز به ترجمه دارند:

  • شناسنامه
  • مدارک شغلی متقاضی / همسر (آخرین فیش حقوق – گواهی های اشتغال به کارو غیره)
  • مدارک مالی متقاضی / همسر (گواهی های بانکی و غیره)
  • اسناد مالکیت

نکته: ویزای کانادا، صرفاً یک امتیاز است و بر طبق قوانین و صلاحیت دولت کانادا به هر کس که صلاحیت آن را داشته باشد، اعطا می‌شود. ویزای کانادا یک حق به شمار نمی‌آید، و در صورت رد شدن درخواست ویزا شما، هیچ‌گونه حقی مبنی بر شکایت علیه سفارت کانادا نخواهید داشت.

اقامت کانادا
اقامت کانادا

روش های دریافت اقامت کانادا به صورت موقت :

اگر شما برنامه اقامت کانادا را برای یک دوره ی مشخص زمانی دارید شما نیاز به یک ویزای اقامت موقت دارید.

  •  توریستی :اعتبار ویزا به زمان اعتبار پاسپورت بستگی داشته و شخص میتواند با هر ورود، حداکثر تا ۶ ماه در این کشور اقامت کند
  • ویزای تحقیقی :این ویزا برای افرادی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کانادا را دارند صادر میشود تا به شخص فرصت بررسی‌ و مطالعه در مورد محل زندگی‌ و نوع بیزینس در آن شهر و استان، داده شود
  • دانشجویی :به دوره تحصیل بستگی دارد. معمولا ویزاهای دانشجویی از دوره تحصیل بیشتر است تا به دانشجو فرصت پیدا کردن کار و به دست آوردن تجربه کار در کانادا را بدهد
  • شرکت در سمینار‌های علمی‌، نمایشگاه و غیره ..(معمولا این نوع ویزا، کوتاه مدت صادر میگردد)
  • سوپر ویزا : از ویزاهای موقت طولانی مدت است که فقط به افرادی تعلق می گیردکه فرزند یا نوه ایشان دارای اقامت دائم و یا شهروندی کانادا است. واجدین شرایط ویزای طولانی دریافت کرده و در مدت اعتبار ویزا به دفعات به کشور کانادا مسافرت کرده و در آنجا اقامت داشته باشند.
اقامت کانادا
اقامت کانادا

در زیر شرایط کلی اخذ ویزای اقامت کانادا به صورت موقت (TRV) را بر شما بر می‌شماریم:

  • قانع کردن افسر ویزا که شما کانادا را قبل از پایان اعتبار ویزا ترک می‌کنید.
  • احترام به قوانین کانادا و نداشتن هیچ سوءسابقه‌ در شرکت و یا همکاری در فعالیت‌های تروریستی.
    نداشتن خطر برای جامعه کانادا.
  • مدارک مالی قوی که نشان‌دهنده قدرت مالی قوی شما در پرداخت هزینه سفر شما و همراهانتان در کانادا باشد.
  • بودن در سلامت کامل جسمی و روانی.
  • نداشتن هدفی مبنی بر کار کردن در کانادا یا تحصیل در آن، به شرطی که اجازه نامه قانونی برای این مهم داشته باشید.
  • فراهم نمودن مدارک مورد نیاز و درخواست شده توسط افسر ویزا مبنی بر اینکه شما صلاحیت اخذ ویزای کانادا را دارید.
اقامت کانادا
اقامت کانادا

اقامت کانادا با کمترین هزینه

چگونه می توات اقامت کانادا با کمترین هزینه داشت؟

پاسخ به این سوال کمی طولانی است چراکه اقامت کانادا با کمترین هزینه از ابتدا که چه راهی را برای رفتن به کانادا و مهاجرت انتخاب می کنید را شامل می شود تا شهری که برای زندگی انتخاب می کنید؟

به طور مثال اگر شما وکیل مهاجرت به کانادا را بگیرید و همه ی کار ها را از سمت وکیل انجام دهید ممکن است هزینه های زیادی را بدهید و در آخر نیز به موفقیت ختم نشود. البته این موضوع کاملا بستگی دارد که از طریق کدام وکیل مهاجرت اقدام می کنید!

ولی اگر خودتان از طریق سیستم ورود سریع کانادا یا همان Express Enrty استفاده کنید ممکن است بتوانید در هزینه صرفه جویی نمایید.

در کتاب کانادایی شو به طور کامل نحوه ثبت نام و کار با سیستم ورود سریع کانادا (Express Entry) توضیح داده شده است.

یکی از مهمترین مواردی که میتواند به اقامت کانادا با کمترین هزینه کمک کند انتخاب شهری مناسب و با هزینه زندگی کم برای مقصد نهایی در کانادا است.

در کتاب کانادایی شو برای هر شهر به طور جداگانه اطلاعات کافی داده شده است. توصیه می کنیم بخش شهر های کتاب کانادایی شو را با دقت مطالعه نمایید.

 

حتما ببینید

سرمایه گذاری در کانادا

سرمایه گذاری در کانادا – کمترین مبلغ و فرصتهای سرمایه گذاری

در این بحش از سایت مهاجرت به دات کام اطلاعات کاملی در مورد سرمایه گذاری …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 1 =